Føler du et stort behov av å bytte ut vinterkulde og ulende vinder med sol, varme og bølgeskvulp? Hvile bena i en herlig solstol med en oppfriskende drink i hånden, kanskje kombinert med en liten safari? Planlegger dere en bryllupsreise eller vielse i utlandet i vinter? Eller hva sier du om å dra med hele familien på spennende eventyr. Reiser du med Kenzan Tours i vinter kan du skape minner for livet!

kenya-giraffer-magical-kenya

Kenzan Tours kan tilby reiser til flere forskjellig destinasjoner i vinter. Vi kan ta deg med til varme og fargerike Cuba.  Her kan du danse salsa med cubanerne, spasere rundt i Havannas gater, eller hva sier du om å reise på en spennende motorsykkeltur på Cuba? Bli med vår kollega, Vincent Engstrøm, på en MC-reise gjennom det vakre cubanske landskapet. Dato: 19 februar – 3 mars.  

Eller frister det mere med en litt grønnere vandring inn i jungelen, gå på hengebroer og ta en taubane eller to gjennom tretoppene? Utforsk naturvakre Costa Rica med reiseleder Ella Rustad fra Kenzan Tours. Dere besøker blant annet flere fine nasjonalparker og reiser på hval- og delfinsafari. Dato: 9-22 februar.

 

Møt Kenzans guide i Havanna

-Hei! Jeg heter Edyk Goicoechea Alvarez, og meg treffer du mest sannsynligvis når du reiser til Cuba med Kenzan Tours. Jeg er oppvokst på Cuba men har også bodd 12 år i Malmø og prater derfor svensk. Jeg kommer til å ta imot dere, gi dere en introduksjon til landet og sammen med dere gå igjennom programmet deres og deres reisehandlinger. Jeg er utdannet guide og er også  den sommer til å guide dere rundt i Havanna. Sammen med mine kollegaer og min svenske sjef Carina gjør jeg alt for deres reise skal bli så bra som mulig, og for deres trygghet er vi tilgjengelige døgnet rundt.

 

 

Har du alltid drømt om å se elefanter, løver, bøfler og leoparder i det frie? Vi kan hjelpe deg med å oppfylle denne drømmen! Vi har reiser til Afrikas vakre land, Tanzania. Bli med den svenske reiselederen Anders Broman på vår spennende safarireise til Tanzania, og avslutt det hele med sol og bading på herlige Zanzibar. Dato: 9-22 februar.

Eller lokker en reise til Asia mer? Kulinariske matopplevelser, sydende torg der du kan kjøpe alt mellom himmel og jord, spennende kulturer og historiske severdigheter som bare venter på at du skal reise dit for å få oppleve dem. Oppdag Sri Lankas kultur, historie og natur og avslutt med sol og bading i paradiset Maldivene.

Foruten disse reisene har vi også andre gruppereiser, frittstående reiser og skreddersydde reiser i vinter. Rykker det i reisefoten? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg så gjerne!