Kilt Mellom høy vegg av Himalaya og dampende jungelen i den indiske slettene, er Nepal et land med snø toppene og Sherpas, yaks og snømenn, klostre og mantraer.
Templer & Tigers

Andre reisende foretrekker å se Nepal på et mer rolig tempo, beundrer toppene av en gin og tonic fra en Himalaya synspunkt, rusle gjennom tempel-lined Medieval by Squares av Kathmandu, Patan og Bhaktapur, og bli med buddhistiske pilegrimer på en åndelig spasertur rundt den hundre år gamle stupaer og templer som ligger spredt over Kathmandu-dalen.

Lenger sør ligger Nepals vill og ullen National Park, hvor naturinteresserte skanne tretoppene for eksotiske fuglearter og gre jungelen for neshorn og tigre fra ryggen av tømmerhogst indiske ele-phants. Enten du krysser landskapet med terrengsykkel, motorsykkel, flåte eller Turistbuss, tilbyr Nepal en utrolig variert utvalg av attraksjoner og landskap.
Mountain Adventures

Helt siden Nepal først åpnet .Dens grenser til utenforstående i 1950, har dette lille fjellandet nasjon hatt en uimotståelig mystisk lokke for reisende. I dag, er horder av fotturister Drawn til Himalaya mest ikoniske og tilgjengelig fotturer, noen av verdens beste, med robuste løyper til Everest, Annapurna og utover. Ingen andre steder kan du trek i dager eller uker i utrolig fjellandskap, sikre i visshet om at et varmt måltid, koselig lodge og varm bit eplepai venter deg på slutten av dagen. Nepal er nirvana for fjellentusiaster.

Andre reisende trekkes hit av adrenalin rush av rafting ned en brøl Nepali elv eller strikkhopping i en bunnløs Himalaya juvet. Juving, klatring, padling, paragliding og terrengsykling alle ofre for et rush Mot et bakteppe av noen av verdens mest dramatiske landskaper.
Reise himmelen

Det er få land i verden som er like godt satt opp for uavhengige reiser som Nepal. Vandrende trekking butikker, bakerier og pizzeriaer av Kathmandu og Pokhara, er det lett å føle at du har en eller annen måte havnet i en slags backpacker Disneyland. Ut på landsbygda ligger et helt annet Nepal, der tradisjonell fjellet livet fortsetter stoisk og på et lavere tempo, og en million potensielle opplevelser glimmer på fjell horisonter.

De største problemene som møter besøkende til Nepal er hvordan å passe alt. Manypeople’ll har brukt et helt liv å utforske fjellstiene i Himalaya og de atmosfæriske tempel byene Midt Hills, og de fortsatt stadig vender tilbake for mer. Vårt råd er å plukke en håndfull av essensielle opplevelser for ditt første besøk og spare resten til thrips to, tre og fire …