Siden denne siden kjent for å hjelpe mange til å finne de beste reisemålene til priser som er gunstig for nesten alle, så jeg tenkte å komme opp med noe nytt! Det er mange som går gjennom blogger for å lese om andres reiser og andre mennesker har til å dele! Etter min mening, slik at alle som kan gjelde for blogger designet nettopp for turer til å dele sine erfaringer ved å skrive på disse bloggene og dermed hjelpe andre til å finne ferie de er på jakt etter! For å sette et godt eksempel selv, så jeg har tenkt å ta og dele med deg noen blogger som jeg har kommet til å besøke mange ganger når jeg planlegger en tur! Siden jeg kjenner mange som meg selv er interessert i alle slags turer, vil jeg nevne blogger om bare alle slags destinasjoner! Den første bloggen jeg skal på såkalte “Vilda djur i Afrika“, som navnet antyder har mange godbiter for bare Afrika! Vi har en annen blogg som heter Resor Med Mera med svært interessert txter og bilder av reisemål! Det er en annen blogg som er på svensk, og har mange gode linker til de beste feriemål. Det går under navnet Öliv og jeg anbefaler det sterkt! For de av dere som ønsker å komme til Karibien, jeg foreslå en norsk blogg som heter Reise Ekspressen.Til slutt presenterer jeg en norsk blogg til å ta deg til varmere steder med mange fine bilder å nyte! Navnet er Nord Miljø og det er et must for folk som ønsker å komme til solen! 😉